Kétkeréken mégis biztonságban kerékpáros felvonulás és vezetett túra.
Zalaegerszeg – Zalaszentiván – Alibánfa Pethőhenye – Zalaegerszeg

Tisztelettel meghívunk mindenkit egy tavaszi fáradságot űző kerékpártúrára. A vezetett túra során tapasztalt túravezetők kísérik a csapatot és ellátják őket baleset-megelőzési szempontból értékes információkkal.

Ideje: 2015. április 18. 08 óra 30 perc (regisztráció 08:00-tól)

Találkozó: Zalaegerszeg, Vágóhíd utca Ifjúsági Sportcentrum előtt

Táv: 31 km

Túra jellege: könnyű

Túra időtartama: kb: 6 óra

Útvonal: Zalaegerszeg kerékpárútjain – Pózva – Zalaszentiván – Alibánfa – Pethőhenye – Zalaszentiván – Pózva – Zalaegerszeg

Túravezető: Szabó Balázs

Az út során, Zalaszentivánon frissítő állomás működik. A frissítő ponton kerékpáros KRESZ tesztlap és kerékpáros ügyességi pálya várja a résztvevőket. Frekventált helyszíneken, „Figyelemébresztő pontokon” a résztvevők tájékoztatást kapnak a helyes magatartásról és az adott helyszín közlekedésrendészeti szempontok szerinti értékeléséről.

Részvételi díj: A túra ingyenes!

Szükséges felszerelés: Láthatósági mellény, hogy a felvonuláson résztvevő kerékpárosok egy tömegként hassanak, ezzel felhívva a figyelmet az autósok részére, hogy „Vigyázzanak a kerékpárosokra!”. Kerékpáros sisak használata eltérően más kerékpáros rendezvényeinktől nem kötelező, de AJÁNLOTT! Környezettudatosság jegyében a frissítő pontra mindenki hozzon magával kulacsot.

Jelentkezési határidő: 2015. április 16. (A frissítő pont megfelelő felkészítése érekében előzetese jelentkezés szükséges.)

Jelentkezni lehet:
Szabó Balázs +36-30/2684083
vagy
zalaitekergok@gmail.com

A felvonulás/túra során minden közlekedési szabályt be kell tartani, és be kell tartatni. Aki nem tartja be a szabályokat, kizárja magát a felvonulásból/túrából.